Bik i Bik slaganje

 Bik i Bik slaganje-Kako se slažu Bik i Bik
Zemlja+Zemlja= čvrsto tlo pod nogama

Meka, ljubavna i društven energija Venere će doprineti magiji pa ćete oboje imati prijatno iskustvo već na  prvom susretu. Oboje ćete se osećati komforno, i na pravi  način  ćete iskazati naklonost.

 Gracioznost, šarm i dobra etika začini su veoma važni kada je reč o romantičnim apetitima Bika,a vas dvoje ćete imati iste standarde i iste zahteve.

Prilično je verovatno da ćete imati slična interesovanja, jer je Venera takođe vladar umetnosti, muzike, stila, nakita i mode.

Imati mnoge prijatelje je važno za Bika, pa kada su dva Bika zajedno, može se očekivati mnogo društvenih i kulturnih aktivnosti. Nijedno od vas neće težiti da se odvaja , a nova i zanimljiva prijateljstva će biti kamen temeljac vaše romantike - to je važan deo zajedničkog tla.

 Svaki Bik se opire promenama, i oseća kao da su mu nametnute.A veza znači neočekivane promene na svakom planu.Ovo je plus na mnogo načina, ali ima i velikih rizika.

 U ovoj kombinaciji, obe strane mogu da utonu u monotoniju i skliznu u obrazac ponašanja koji ne zahteva akciju.Na taj način dolazi spokojnost, ali to nije dobro za napredak u životu.
 Oboje  traže sigurnost,ali neko od vas će morati da preuzme inicijativu ukoliko želite da prevaziđete puku monotoniju i postignete neki uspeh.Budite oprezni ovde jer ako oboje postanu preokupirani zarađivanjem novca, prestaće da provode vreme zajedno a to je u ovoj kombinaciji znakova recept za nevolju.

 Sa druge strane, možete da ukrstite rogove ako oboje želite da kontrolišete finansije.

Međutim, novac i ne bi trebalo da zaista predstavlja veliki problem, jer vaša zajednička ljubav, dom i porodica su vam ispred svega pa kad sve ovo imate osećaćete se emotivno dobro.
 Seks i intimnost su jake tačke ličnosti Bikova.Bikovi rođeni između 11. maja i 21. maja će biti skloniji da budu angažovani oko finansija, što može zadovoljiti  finansijske potrebe oba partnera.Generalno nije loš spoj!