Bik i Blizanci slaganje

Bik i Blizanci slaganje-Kako se slažu Bik i Blizanci

 Zemlja+ Vazduh=Prašina
 Iako planete Venera i Merkur, koje upravljaju Bikom i Blizancima čine da se medjusobno respektuju, postoje velike razlike u osnovama ličnosti ova dva znaka.Bik voli spor, ležeran tempo.Jasno je da je jedini način da mu se približite lagano osvajanje iz dana u dan.Važan je i način na koji komunicirate jer Bikovi vole da se udube u stvari duboko a probleme rešavaju metodično,korak po korak.
 Blizanci su potpuno drugačiji, preferiraju da lete od jedne stvari do druge.Mogu da postanu uznemireni i nestrpljivi - čak i razdražljivi, povremeno.Ove karakterne osobine ne mogu se dobro uklopiti sa Bikom. To ne znači da duhovitost i humor Blizanaca ne privlači Bikove samo sve stvari treba da budu sporije.Oboje će uvek imati dovoljno želje da razgovaraju, i mogu provesti sate uživajući u medjusobnom druženju. Oboje  takođe traže zadovoljstva, i vole da rade stvari koje čoveka angažuju intelektualno, emotivno i kulturno -dakle imate mnogo toga zajedničkog.
Na seksualnom planu,Blizanci možda treba da budu malo sporiji.Blizanci su pažljivi, samosvesni i što je najvažnije mogu upotrebiti svoje mentalne sposobnosti da se prilagode Biku, i lagano ga stimulišu. Dakle, dok na nekim nivoima ova kombinacija nije loša, nemir Blizanaca može biti prevelik problem na dugoročnoj osnovi.
Biku najviše odgovaraju Blizanci rođeni između 2. juna i 12. juna,tako da i Venera,Bikova vladajuća planeta, takođe ima snažan uticaj na njih.Iako će ove osobe imati uobičajenu brbljivost Blizanaca, oni imaju više umetničkog stila, i slični kulturni ukus kao Bik.Iako Bikovi mogu imati neka neočekivano dobra iskustva i sa Blizancima koji su rođeni između 13. juna i 21. juna.ali to može biti dobro samo kao kratka veza.Ukoliko Bik želi uzbuđenje,a teško se oslobadja svoje svakodnevne rutine,možete doći do prijatnog iznenađenja sa Blizancima.Blizanci rođeni između 22. maja i 1. juna mogu Bika dopuniti dobro, i ponuditi mu veliku komunikaciju i raznovrstan način života. Oni će želeti da znaju razlog za svaku sitnicu, pa Bikovi treba da budu spremni na beskrajne rasprave - a kasni noćni razgovori mogli bi se nastaviti i u sitne sate....


tags:Blizanci i Bik slaganje,kako se slažu Blizanci i Bik...