Bik i Devica slaganje

 Bik i Devica slaganje-Kako se slažu Bik i Devica

Zemlja+Zemlja=čvrsto tlo

Ova kombinacija se smatra savršenom, astrološki gledano.Dva zemljana znaka kojima vlada Venera, a Devica će savršeno dopuniti Bika na mnogim nivoima.Sve bi trebalo da bude vrlo prirodno između vas.
Za početak, kombinacija zemlje i zemlje čini praktičnu prirodu vašeg odnosa neverovatno čvrstom. Ovo nije loša stvar: to znači da je Devica  potpuno svesna - i podržava -Bikovu potrebu za finansijskom nezavisnošću i materijalnom sigurnošću.

 S druge strane,Bik mora da se navikne na perfekcionizam druge strane.Ona će želeti da analizira i secira svaku sitnicu.Ova vrsta mentalne gimnastike stalnim ponavljanjem može iritirati Bika , iako se u suštini slaže sa onim što ima da kaže Devica.
Devica će želeti da razgovara i razgovara i razgovara -a Bik mora da sluša i sluša i sluša! - Tako da će Bik možda morati da stavi do znanja da ponekad voliti malo mira i tišine.

 Ponekad Devica može da zahteva raskid i shvati kao ličnu uvredu njenu  indikaciju da niste posvećeni odnosu.To nije uvek tačno, ali  ona ima često takvo uverenje.Nadjite više zajedničkih interesovanja i aktivnosti  jer razgovor ne mora da bude jedina stvar koju delite.
Umetnost, moda, muzika i možda kuvanje mogu biti divna zajednička interesovanja za vas.Zajedničke aktivnosti  će pomoći veoma napregnutoj Devici da se opusti i sinhronizuje svoj korak sa Bikom. Mirniji, opušteniji tempo će raditi čudesa za nju.

Devica je romantičn znak za Bika, oboje ćete deliti mnogo seksualnog zadovoljstva - ovaj odnos može da radi dugoročno.Ovo je oblast koja može da nadoknadi bilo koje druge slabosti u vašem odnosu, što će biti dobro za oboje.

 Većina Devica će biti atraktivna za Bika  i obrnuto.One Device koje su rođene između 13. septembra i 22. septembra će pokazivati svoje ideale i želje prilično snažno.Bikova veza je od početka karmički jaka sa ovim Devicama - i često pomisle već pri prvom susretu da su se sreli već ranije .

 Oni koji su rođeni između 24. avgusta i 2. septembra su razigrani, i imaju mnogo toga da ponude putem čulnih i seksualnih zadovoljstava.Sve ide prilično lako i nema izgleda da bude previše zidova između vas.Oni koji su rođeni između 3. septembra i 12. septembra su najozbiljniji i imaju tendenciju da budu veoma razdražljivi i nestabilni.

tags:Devica i Bik slaganje,kako se slažu Devica i Bik