Bik i Jarac slaganje

Bik i Jarac slaganje-Kako se slažu Bik i Jarac

 Zemlja+Zemlja=Čvrsto tlo

Vaša zemljana, praktična strana vrlo dobro se podudara i sve u svemu a vas dvoje ste veoma sličnih razmišljanja.Isti elementi zodijaka uvek imaju puno zajedničkog a to je veoma dobro za veliki početak.Pošto je vaš element zemlja imaćete veoma solidno utemeljenje.Odmah ćete videti mnogo sličnosti kod partnera.Oboje ste veoma tradicionalni i zbog toga ćete se medjusobno poštovati.

 Postoji vrlo jaka mogućnost udruživanja snaga za povećanje  šansi za uspeh u životu.Izgleda da ova dva znaka imaju prirodnu razumevanje o tome kako drugi hoće nešto da uradi  to je razlog zašto možete ostvariti mnogo toga zajedno.

 Jarac je promenljiv znak, i sasvim verovatno će probati nove stvari i eksperimentisati, Bik mora da nauči da ima poverenje. Bez poverenja ništa od uspešne veze.To je slučaj sa svim vezama, naravno, ali za Bika ovo pitanje je još važnije.Seksualna strana ove kombinacije može slaba za neko vreme.Jarac je ozbiljan i pomalo povučen, Bik neće u početku u potpunosti razumeti kako da ispuni svoje čulne potrebe.Ali ako se potrudi u spavaćoj sobi, stvari će biti u redu.

 Jarac će osetiti posebnu vezu sa Bikovima rodjenim između 20. aprila i 29. aprila.njima dvostruko vlada Venera, što ih čini senzualan, punim ljubavi i pažnje.

tags:Kako se slažu Jarac i Bik,Jarac i Bik slaganje