Bik i Lav slaganje

 Bik i Lav slaganje-Kako se slažu Bik i Lav

Zemlja+Vatra=Lava

Ovo je neobična kombinacija energija.Vaše vladajuće planete, Sunce i Venera, su prilično različite: zemlja i vatra, pre svega, uopšte nisu previše zadovoljne jedna drugom (u planetarnom smislu). Ipak, postoji očigledna i neposredna privlačnost između dva znaka.
Ova kombinacija može da bude vruća, kao Lava! Postoji prirodni magnetizam koji medjusobno privlači ove znakove.
Bik neće smetati sedeći na zadnjem sedištu, u društvenom smislu.Ovo je odlično za partnerstvo, jer Lavu za privlačenja pažnje javnosti treba velika bina da nastupa na njoj. Ako on možet da bude zvezda "emisije", vaša veza će funkcionisati izuzetno dobro.A Bik će biti prilično srećan da pusti Lava  da se ističe dokle god on vraća na medjusobnom emotivnom planu. Odnos mora da bude dvosmerna ulica, tako Lav treba da zapamti da nemože da dobije previše ako u vezu ne ulaže svoje emocije.
Lav ima zaštitničku carsku ulogu , kao što vidimo u prirodi. Lav mora da obezbedi temeljno svoj  ponos, i to podjednako važi za sve ljude rođene u o odlični partneri za Bika jer s njima može naći zajednički jezik u želji da napravi utočište za sebe i svoju porodicu.
Lavovi  rođeni između 15. avgusta i 23. avgusta su  pogodni  kao životni partneri.Mars ih upravlja i dodaje više strasti vašoj kombinaciji.Jedna stvar na koju se Bikovi moraju navići je da će davati  mnogo više nego što će dobijati .Postavite granice na početku.
Bikovi moraju biti oprezni sa onima rođenim između 5. avgusta i 14. avgusta.Novac i bezbednost su izuzetno važni za Bika, i oni mogu biti opasnost ovde. Jupiter ovde vlada finansijama.
Uverite se da vi (Bik) kontrolišete svoj novac...


tags:Lav i Bik slaganje,kako se slažu Lav i Bik