Bik i Rak slaganje

Bik i Rak slaganje-Kako se slažu Bik i Rak

Zemlja+Voda=Blato

Rakom vlada Mesec, što znači promene raspoloženja i emocionalne uspone i padove.U ovoj kombinaciji oboje imaju jaku želju da pokažu naklonost, tako da kada je Rak u prijatnom raspoloženju, vaše prijateljstvo će napredovati.
Ova kombinacija je veoma kompatibilana, i mže dobro funkcionisati dugoročno.Ovo je zato što Bik na području prijateljstva i ispunjavanja: može udovoljiti mnogim potrebama Raka.

 Ali ovo nije uvek slučaj. Bik je praktičan zemljani  znak koji čvrsto i stabilno stoji pa nemože uvek podneti  nekoga čije su emocije tokom vremena veoma nestabilne,i jednostavno ova veza ne funkcioniše.

 Ali Rak se polako može dovesti do promena koje su biku potrebne za duhovni rast i ispunjenje.Ove promene mogu se odvijati neprrimetno, jer one se neće desiti  odjednom ili nametnuto. Ne zaboravite, neki bikovi takođe imaju nepredvidljive promene raspoloženja. Možda ćete morati da prihvate i da je malo ćudljivosti s vremena na vreme deo tog odnosa.
Rešenje? Ostavite prostor za međusobnu komunikaciju. Ako to uradite, Vaša ocena kompatibilnost će značajno porasti.

 Postoji uzbuđenje i emocionalna komponenta u vašem seksualnom životu.

 Saosećanje za drugog je retka stvar u vezama ovih dana.Ova kombinacija je izuzetak. Mesec i Venera su ženstveni po  prirodi i ističu mekše karakteristike obe strane.

 Generalno, Bikova kompatibilnost sa Rakom je prilično visoka.Rakovi rođeni između 22. juna i 3. jula su odlični partneri.
Bikove veoma privlače Rakovi rođeni između 4. i 13. jula, jer imaju uticaj Marsa,bikove bračne planete. Nema sumnje prijateljstvo sa osobom rodjenom u to vreme može procvetati u nešto veoma posebno.

 Oni Rakovi koji su rođeni između 14. jula i 22. jula će Bika zaintrigirati, ali može biti bolje da budu dobri prijatelji ili saradnici  nego ljubavnici. Hemija između vas ne može da da  dovoljno varnica.A vatra  je od vitalnog značaja za seksualno aktivnog dugoročno partnerstvo.

tags: