Bik i Ribe slaganje

Bik i Ribe slaganje-Kako se slažu Bik i Ribe 

Zemlja + Voda = Blato

 Riba kao znak prijateljstva pada u oblasti Sunca znaku Bika. Ribe-Bik veza je uglavnom kombinacija druženja i društvene aktivnosti. Ribe imaju tendenciju da budu daleko više duhovne i idealisti od Bika,koji sa svojim prakticnim pogledima na svet ne voli idealizam. Pored svega Bikovi se osecaju privuceni energijom Riba.
Vodeni znak može da kaplje, kaplje, kaplje ka Bikovim emocijama i polako razbije njegov skepticizam. Ribe mogu Bika nauciti važnim karmickim lekcijama o životu i verovanju u stvari koje ne mogu da se vide kao i veri i poverenju u ljudska bića.Ribe mogu da pokažu vrednost balansirajanja duhovnog života sa njihovom prakticnom "dan-za-dan" egzistencijom.Obe strane mogu shvatiti ove lekcije kao teške u pocetku, ali vredi biti uporan jer postoji mnogo t oga štomožete nauciti jedno od drugog.
Bik je izuzetno jednostavan, izuzetno 'crno-beli" na mnogo nacina. Biti sa Bikom je veoma neobicno iskustvo za Ribe.One vole da apsorbuju razlicite emocionalne i duhovne boje. Ribe žele da idu duboko - da dodju do srca misterije života i prirode - a cesto su prilicno zadovoljne rutinom vašeg življenja.Vi želite da znate iz dana u dan, gde je sve i šta možete ocekivati iza sledeceg ugla.
Možete imati veliku spoj srca i uma sa Ribama rodjenim izmedu 19. februara i 28/29 februara.One su vrhovni idealisti, i vide ceo svet kroz naocare roze boje.Medutim, možete se naci u sukobu sa njima ponekad, jer one nisu naročito praktične.
 Ribe rodjene izmedu 1. marta i 10. marta nisu toliko kompatibilne sa Bikovima.One su više osetljive i emocionalne,a to nece ići sa Bikovom prirodom.Neki ljudi rodeni u tom periodu imaju izuzetne psihicke i intuitivne sposobnosti. Ovo Bika može interesovati u pocetku, ali njihov nedostatak prakticnosti čini da ce Bik verovatno izgubiti interesovanje uskoro.
Mars i Pluton utiču na one koji su rodjeni izmedu 11. marta i 20. marta čineći ih toplim i veoma intenzivnim.Bikovi mogu biti zavedeni njihovim emocionalnim odgovorima.Oni su jaki, tihi i duboki - ali i zahtevni.Osim ako je Bik spreman na kompromis, ovo bi moglo krenuti naopako.


Bik i Ribe slaganje,kako se slažu Ribe i Bik