Bik i Strelac slaganje

Bik i Strelac slaganje-Kako se slažu Bik i Strelac Zemlja+Vatra=Lava U suštini, Bik i Strelac su veoma različiti ljudi.Svet realnih stvari, stvari koje su opipljive, jeste ono u čemu se najviše razlikuju.
Strelci polažu mnogo na filozofiju slobode, nezavisnosti i spontanosti.Strelac nije verovatno osoba koja će Bikovima dati sigurnost i udobnost koja im je potrebna - njihov način života se toliko ne oslanja na navike i strukturu kao Bikov.

 Društveno,Bikovi će možda naći da je njihova drskost i direktan nacin komunikacije trening za živce.Strelci imaju tendenciju da se brzo menjaju i prilagodavaju lako, pa će Biku biti težak posao  da održi korak sa njim a kamoli da bude ispred.Ovo konstantno prilagodavanje će biti kljucni faktor u tome da li ili ne možete napraviti ovaj odnos uspešnim što znaci da više stvari zavisi od Strelca.Postoji mnogo pluseva za seksualnu stranu života, jer  oboje dobijaju uticaj Venere i Jupitera.Kada se skinu debeli slojevei Strelčeve hrabrosti, može se naći više osecanja.To je ono što ce zaista  povezati ova dva znaka.Ali Bikovi će morati da budu strpljivi da bi došlo do toga - to će potrajati, ali ako opstanete zajedno vaš odnos će dobiti na jačini  do tada.

 Ako želite dugu vezu ili brak , vaša idealna kombinacija bi bila sa strelcima rodenim izmedu 2. decembra i 11. decembra.Ovi ljudi su pod uticajem Ovna i Marsa, kao i njihove vladajuće planete, Jupitera.

 Mars ih čini ih toplijim i vatrenijim pa njihova strast i impulsivnost mogu biti ogromni.Ali, oni vole da troše, tako da nećete videti istim očima kada je u pitanju novac.
 Oni koji su rodeni izmedu 12. decembra i 21. decembra, takode Bikovima nude zabavu i prijateljstvo. Uživacete u prijateljstvu veoma mnogo, i bićete atraktivan par.Socijalni angažmani i noćni život će biti kljucni element vašeg partnerstva.Ovi Strelci takode štite i neguju Bika na način koji čini da se oseća cenjenim.
Bikovi treba da budu pažljivi sa onima rodenim izmedu 23. novembra i 1. decembra - oni nisu sreća za Bika. Oni mogu biti vrlo neodgovorni sa novcem, što se loše uklapa sa vašim više konzervativnim načinom razmišljanja a i rad im je odbojan.

 Ako ste u ozbiljnoj vezi sa njima, obavezno razgovarajte o finansijama i jasno postavite svoje granice.Ne pozajmljujte im novac ukoliko ne želite posledice za vašu vezu.Nema ništa gore nego kada novac postane klin izmedju dva partnera.tags:Kako se slažu Strelac i Bik,Strelac i Bik slaganje