Bik i Vaga slaganje

 Bik i Vaga slaganje-Kako se slažu Bik i Vaga

Zemlja + Vazduh=Prašina

Vladar obadva znaka je Venera, pa postoji neposredna veza izmedju njih.Vaga je vazdušni znak i stimuliše Bikov um pa može da ga povuče iz mentalne rasejanosti i letargije.

Vaga donosi uživanje u društvenoj raznovrsnosti, ali to takođe može da bude iscrpljujuće za Bika. Zapamtite, Biku je potrebna stabilnost i dom.Vagi je potrebna društvenost,ali moraće da uspostavi ravnotežu između dva stila.Previše žurki i provoda će izbaciti par iz ravnoteže.
Bikovi mogu biti prilično tvrdoglavi u svojim namerama ali Vage izgleda da znaju kako se nositi sa tim. S druge strane,Bik može ponuditi Vagi udobnu i sigurnu budućnost.
Ako je Vaga osetljiva i kooperativna, taj odnos može da bude jedan vrhunski - savršen balans društvene aktivnosti i blaženstva kućne atmosfere, gde se obadvoje medjusobno neguju i podržavaju jedan drugog.

Partnerstvo će naterati oboje na podešavanja načina života dok ne pronađu zlatnu sredinu.Budite oprezni da ne idete predaleko sa ovim.Ako, iz osećaja obaveze,gušite sopstvene želje i potrebe, vaše zdravlje i blagostanje mogu biti ugroženi u budućnosti.

 Vage rođene između 23. septembra i 3. oktobra kojima vlada Venera, imaju stavove i životne ciljeve koji će biti lako uklopivi sa Bikom.

 Oni koji su rođeni između 13. oktobra i 4. oktobra, imaju uticaj Vodolije .Njihovo funkcionisanje sa Bikom nailazi na dve teške prepreke.
Jedan, oni imaju neke vrlo progresivne ideje - luckastu, možda se čak može reći neozbiljnu prirodu.
 I dva, oni ne mogu  pružiti stabilnost ili finansijsku sigurnost.Ako je ljubav slepa, možda će veza raditi ali posle nekoliko godina braka biće sve više nezadovoljstva na obe strane..

 Oni koji su rođeni između 14. oktobra i 23. oktobra su veoma privlači Bikovima i imaju visok stepen senzualnosti.Komunikacija je ključna reč za njih, vole društvene dogadjaje i Bik će morati da im se pridruži ako želi da ostvari nešto više sa njima.


tags:Vaga i Bik slaganje,kako se slažu Vaga i Bik