Bik i Vodolija slaganje

Bik i Vodolija slaganje-Kako se slažu Bik i Vodolija

Zemlja + Vazduh = prašina

 Bikovi imaju konzervativan, praktičan pristup, većini pitanja.Vodolija, nasuprot tome, ima tendenciju da bude progresivna i sa puno ideala o životu. Povremeno Bikovi će osetiti da su neke od vodolijinih ideja jednostavno previše nepraktične.Vodolija je zaista fokusirana na socijalnim pitanjima, diplomatiju i politiku, a Bik je više zabrinut za neposredne izazove života nego za globalna ili pitanja zajednice.
 Vodolija je fiksni znak, poput Bika, tako da je malo prostora da se bilo ko od vas prilagodi stanovištima drugoga.Vi ste bica navike i navikli ste se na svoj nacin videnja stvari i života.To ce biti još izraženije ako ste dostigli 35 godina. Nekonvencionalni pristup Vodolije takode ce se pojaviti u spavacoj sobi.Njihova senzualna istraživanja pomoci ce vam da otkrijete dublji deo vaše prirode.
Seks bi mogao mnogo više ispunjavati vaš život nego što ste ikada pomislili da je moguce. Iako povremeno čine divne partnere, Vodolije nisu znak s kojim bi trebalo da stupite u brak.
Vodolije rodjene izmedu 21. januara i 30 januara su posebno nepogodne za Bika.
 Bikovi će imati bolji odnos i veliku senzualnu vezu s onim rodjenim izmedu 31. januara i 8. februara.Merkur je uvek u redu planeta za vas, i ti ljudi imaju afinitet sa njim.
 Oni koji su rodeni izmedu 9. februara i 18. februara a kojima vladaju Venera i Vaga, imaju sličniju vrstu sklonosti kao i Bik.Pošto je Venera vaša vladajuca planeta, vi ste astrološki dobar spoj.Jedina stvar koju bikovi ne vole kod njih je njihova neodlucnost i oklevanje dok na svakom drugom frontu, možete imati dosta slaganja.


Vodolija i Bik slaganje-Kako se slažu Vodolija i Bik