Blizanci i Blizanci slaganje

Blizanci i Bizanci slaganje-Kako se slažu Blizanci

Vazduh + Vazduh = vetar

 Pošto oboje imaju prirodni afinitet za komunikaciju, povezuju se stvarno lako.I vi i vaš partner ćete biti zadovoljni ovom vezom.

 Vi cete provesti sate u razgovorima, razmenjivanju ideja,šalama i generalno uživati svakog dana u druženju , bilo samo vas dvoje ili u većem društvu.I jednom i drugom se dopada  cinjenica što su Blizanci komunikativni, ali  takodje i intelektualno sposobni. Blizanci mogu da razumeju tudje ideje, i da medjusobno stimulišu kreativnost.

 Slaba tacka u ovom odnosu proizilazi iz cinjenice da su Blizanci, kao promenljivi vazdušni znak, veoma nestabilni.Jedan od vas ce morati da usidri drugog. Oboje imaju tendenciju da zagrebete samo površinu teme - oboje volite da budete pčela koja zuji  od cveta do cveta,a ne pčela koja gradi  košnicu.

 Ako želite zajednički život ili brak, moraćete da se bavite i pitanjima novca, stabilnosti i bezbednosti.Ona  ne mogu biti vaša omiljena tema, ali ćete morati da im date malo pažnje.

 Takode je od vitalnog značaja za vas da stupite u kontakt sa emocionalnom stranom. Oboje ste u osnovi 'nemirne glave' - imate nemirne misli, a to zasmeta kad treba stupiti u odnos dublje na nivou srca.

 Odnos može da bude veoma razigran na seksualnom nivou, ali to će trajati samo ako se pomerite ka smislenijoj i ozbiljnijoj vezi. Oboje dobro udarate lopticu, ali niko od vas ne želi da je pratiti . A brak je nastavak stvari: on zahteva upornost i odlučnost, koji nisu vaše najbolje osobine.