Blizanci i Rak slaganje

 Blizanci i Rak slaganje-Kako se slažu Blizanci i Rak

Vazduh +Voda=Kiša


Rak je veoma osetljiv i emocionalan znak, kojim vlada Mesec,Rakovi često ne mogu razumeti zašto se osećaju loše i zašto nešto  rade. Njihovo raspoloženje se često menja, a to Blizancima  neće mnogo smetati.

 Blizanci su promišljeniji i pažljiviji ljudi  od Rakova i žive u skladu sa svojom glavom a ne u skladu sa svojim srcem.Rakovi nikad neće razumeti zašto Blizanci ne osećaju ono što oni osećaju.

 Postoji očigledan jaz između priroda ova dva znaka, a vas dvoje  ćete morati da sve dobro razmotrite pre nego što krenete u ozbiljnu vezu.Ali to može biti samo pitanje prihvatanja da ste različiti!

 Najbolje je da svako izvuče ono najbolje iz svoje ličnosti.
Fizički možda će biti za Blizance teško da naviknu um na manje racionalan način razmišljanja  koji se odnosi na Raka.Rak želi da se osećate kao on, i da se poveže sa svojim osećanjima, ali to može biti previše teško za Blizance - Bilo bi dobro da razgovarate o svojim mislima u spavaćoj sobi.

 Zapamtite, postoje neverbalna sredstva komunikacije. Rak može da bude onaj koji može da vas nauči novom nivou razumevanja. Iako nije savršen spoj, možete mnogo naučiti jedni od drugih.

 Rakovi rođeni između 22. juna i 3. jula su kompatibilni sa Blizancima ali više finansijski, i neće vam ponuditi emocionalnu ispunjenost za kojom ste žudeli. Poslovni aranžman sa njima može da bude početak veće i bolje stvari ako ste dovoljno strpljivi da ovom odnosu date šansu za sazrevanje.