Blizanci i Ribe slaganje

 Blizanci i Ribe slaganje-Kako se slažu Blizanci i Ribe

Vazduh + Voda = Kiša

 Blizanci i Ribe su pod pravim uglom u zodijaku i tako osporavaju jedni druge u smislu ukupne kompatibilnosti. Elementi vazduha i vode su sasvim drugačiji. Vazduh se odnosi na um, a voda ima veze sa emocijama - to vam daje nagoveštaj o fokusu vaše aktivnosti i koliko dobro ćete se složiti.

 Ribe doživljavaju život  više  na intuitivan i instinktivni način nego Blizanci. Ljudi rodjeni pod ovim znakom donose odluke na osnovu njihovih  osećanja.Blizancima, s druge strane, potreban je opipljiv dokaz pre nego što će prihvatiti stvari i oni nećete videti smisao u načinu na koji Ribe donose odluke.

 Oboje menjaju svoje mišljenje lako i često i oboje traže raznolikost i uzbuđenja u životu. Međutim, vi ste motivisani različitim stvarima. Svaki dan će biti avantura kada ste zajedno ali tu će biti puno padova kao i uspona.
 Blizanci, žele da koristite svoj um u svojim odnosima sa drugima Ribe više koriste emocije.

 Ako želite da se vežete duboko sa Ribama, moraćete da im pokažete da ste razumeli dublje aspekte života. Treba da pokažete da niste potpuno površni - u početku mogu osećati da ste suviše razbacani ili svetovni za njih.
Ribe rođene od 1. marta do 10. marta su veoma emotivne i nestabilne, i   najteže za  Blizance je da se povežu sa njima - to je zato što Mesec i Rak vladaju nad njima.Oni su izuzetno osetljivi, pa morate konstantno pratiti šta kažete i kako to kažete jer se oni  lako uvrede.


Kako se slažu Ribe i Blizanci