Blizanci i Škorpija slaganje

Blizanci i Škorpija slaganje-Kako se slažu Bizanci i Škorpija

Vazduh + Voda = Kiša

 Blizanci, pripremite se za  Škorpiju na svakom nivou vašeg bića! Vi ste intelektualac, ali  lepršavog, stila,  Škorpija vam nudi  duboke i radikalne transformacije.

 Škorpije neće biti zadovoljne mirnim raspravama, sa samo grebanjem površine mnogih tema, što je ono što želite da radite.Škorpija će tražiti dublje značenje svega, a brzo bi to moglo sve da izgleda previše duboko i tamno za vas..

 Planete koje vladaju Blizancima i Škorpijama su Merkur i Pluton,a Mars kontroliše intenzitet Škorpije. Ove planete nije lako pomiriti.U vezi bi moglo da vam bude nelagodno, ali ako ste spremni da napravite neki odnos sa nemilosrdnim Škorpijama, vi ćete otkriti mnoge stvari o sebi koje niste znali.

 Možete da pokušate da privolite Škorpiju iz njihove krute, nefleksibilne prirode  u svetliji, više lagodan odnos prema određenim situacijama. Ali vaša namera može da počne da ljuti Škorpiju.

 Dakle, kada dođete do stani-pani situacija, ova kombinacija obično nije dovoljno jaka da zadrži romantičnu vezu. Interesantna stvar je, međutim, da uprkos teškoćama sa kojima se suočavaju na emotivnom planu, ovo može biti dobra kombinacija za poslovni i finansijski uspeh.

 Seksualno, Škorpija će  iznenaditi Blizance - i privući ih  - ali će oni osećati da pokušava da nad njima dominira. U suštini, Škorpija želi dublji odnos nego što Blizanci mogu da joj pruže.To ne znači da su Blizanci plitki - oni su samo manje intenzivni nego Škorpije.

 Škorpijina  posesivnost i ljubomora nisu dobra stvar za vesele i razigrane Blizance. Pronalaženje ravnoteže značilo bi mnogo prilagođavanja na obe strane.

 Blizancima će biti naročito teško da gledaju  istim očima kao Škorpioni rođeni između 24. oktobra i 2. novembra. Može postojati međusobno poštovanje, ali vaša mišljenja se znatno razlikuju.

 Škorpioni rođeni između 13. novembra i 22. novembra su previše intenzivi i emotivni za Blizance.

 Oni koji su rođeni između 3. novembra i 12. novembra su pogodniji za trajni odnos ili profesionalno udruživanje.Ovo je dobra kombinacija za dobijanje efikasnosti - fina mešavina Blizančeve istančanosti i Škorpijine i odlučnosti.


Škorpija i Blizanci slaganje,kako se slažu Škorpija i Bizanci