Rak i Škorpija slaganje

 Rak i Škorpija slaganje-Kako se slažu Rak i Škorpija

Voda + Voda = Poplava


 Ljudi rođeni pod istim elementima generalno se osećaju udobno kad su zajedno  i privlače jedni druge. Ovo je slučaj i za Raka i Škorpije. Oboje su osetljivi, emotivni i brižni, ali Škorpija ima veoma drugačiji način izražavanja ljubavi. Škorpija je u ljubavi veoma zahtevna, i traži mnogo više zauzvrat nego što možete dati.

 Rak će obasipati  Škorpiju  ljubavlju i poljupcima  ali njoj nikad neće biti dovoljno.Ipak Rakovi su jedan od znakova koji mogu da se prilagode Škorpijma.

 Da bi veza opstala Škorpija mora da nauči da kontroliše želju da dominira i da gura ljude kroz ponekad nerealne zahteve, i praktično i emotivno. Iako se radi o dva vodena znaka oni se dosta razlikuju kad je u pitanju seks.. Škorpija je vođena čisto senzualnošću a  Raku treba ljubav i povezanost, a ne samo sirovi seks.

 Škorpioni rođeni između 24. oktobra i 2. novembra najviše privlače Rakove, a njihove seksualne energije se povećavaju u blizini ovih Škorpija. Astrološki, oni su najbolji spoj, ovo je odlična kombinacija.