Blizanci i Vaga slaganje

 Blizanci i Vaga slaganje-Kako se slažu Blizanci i Vaga

Vazduh+ Vazduh = Vetar

Apsolutno astrološki divna Kombinacija zvezdanih znakova! Verovatno da će biti sjajan spoj i na početku i na dugi rok.Planete Venera i Merkur čine Vage i Blizance intimnim planetarnim prijateljima.A Blizanci i Vaga će sigurno pretvoriti prijateljstvo u nešto posebno.Vage će voleti  intelektualni input Blizanaca, a možda im čak oni postanu kao neka vrsta gurua u obrazovnim pitanjima ili životnim  pitanjima uopšte.

 Imaćete zajedno ispunjen društveni život, i lepo ćete se provoditi sa prijateljima.Blizanci vole da jure oko milion i jedne stvari, a i Vaga uživa u  aktivnosti i,nemiru i živahnosti.

 Nijedno od vas neće se osećati zadovoljnim  ne radeći ništa , ali ćete uživati sedći zajedno ispred
TV-a, čitajući dobru knjigu ili pijuckajući kafu zajedno.
Sve u svemu, Blizanci i Vage su izuzetno kompatibilni, kako intelektualno tako i seksualno.Oboje možete naći utehu, toplinu i ljubav u tom odnosu.
Blizanci mogu očekivati odličnu kombinaciju u ljubavi sa Vagom rođenom između 23. septembra i 3. oktobra,jer Venera, planeta ljubavi i braka, ima prevlast nad njima. Vage rođene u ovom periodu će biti srećne da vam pokažu koliko im značite- dobićete mnogo ljubavi i topline od njih.
Vage rođene između 4. oktobra i 13. oktobra su impulsivnije, i uvek su u potrazi za promenama i novinama. Pa je malo teže pratiti ih.Možete u početku da se osećate sasvim utemeljeno sa Vagom ovog tipa, ali na duži rok slika nije toliko stabilna.

 Još jedna veliki ljubavni  izbor za Blizance je  Vaga rođena između 14. oktobra i 23. oktobra.


Vaga i Blizanci slaganje ,kako se slažu Vaga i blizanci