Blizanci i Vodolija slaganje

Blizanci i Vodolija slaganje-Kako se slažu blizanci i Vodolija

Vazduh + Vazduh = Vetar

Karmičke veze između zvezdanih znakova istog elementa su jake, i obično donose ispunjenje na mnogim nivoima.To se često odigra u važnim trenucima u životu.Kada se sretnu, oboje će znati da postoji neki razlog za vezu.
 Vodolija je pobunjenik u srcu ... često bez ikakvog posebnog razloga.Ovi ljudi su pravilo za sebe.Ovaj slobodoljubiv stav pali Blizance on ih podseća na ono što traže u životu - raznovrsnost, uzbuđenja i intelektualnu ekspanziju.Planeta Uran, koja vlada Vodolijama, donosi puno energije partnerstvu, a to stimuliše obadva partnera. Vodolija će poštovati Blizance a može i da ih inspiriše na mnogo načina - ne samo romantično. Snaga vaše veze u oblasti intimnosti će počivati na vašoj prisnosti kao i komunikaciji.Obadvoje ste pričljivi! Možete provesti sate deleći svoje najdublje misli, ideje i maštarije. Ali, postoji i dosta razlika između intelektualnog pristupaa vas dvoje.Blizanci će rado leteti kao leptir iz jedne teme na drugu.Ovaj nedostatak dubine može nervirati Vodoliju jer one vole da gledaju dublje u stvari.Nije da ne možete da održite korak zbog ovoga jer možete naučiti mnogo jedni od drugih.

Posebno dobra prilika za blizance koja donosi uzbudljiv odnos je sa Vodolijama rođenim između 21. januara i 30. januara.Ovo je veoma strastvena veza - skoro divlja.Ove Vodolije će želeti da istražuju nove granice u seksu jer su veoma slobodnih shvatanja iako to neće odmah pokazati.

Vodolija i Blizanci slaganje-Kako se slažu Vodolija i Blizanci