Devica i Devica slaganje

 Kako se slažu dve Device u horoskopu

Zemlja + Zemlja = čvrst oslonac

Kada vaš tačan i precizan um pokušava da se izbori sa drugom Devicom to će biti kao da gledate sebe u ogledalu.Vaš partner Devica će zahtevati isto toliko savršenstvo od vas kao i vi od njega.Ova zajednica će verovatno biti neverovatan izazov za vas dvoje, od samog početka.Veza neće opstati ako vi i vaš znak blizanac ne shvatite  da savršenstvo nije moguće i ne prestanete da se optužujete medjusobno.

 Glavni lekcija za partnerstva je da treba uživati u putovanju kroz život i uzeti što više zadovoljstva je moguće. Ako su vaši standardi  visoki, tako da ni vi ni vaš partner nemožete da ih ostvarite, vaši životi će biti beda, pa pokušajte da ne budete previše kritični i uživajte u svetu onakvom kakav jeste.

 Ako uspete u ovome, vaši umovi zajedno će napraviti prilično moćnu silu - Fokusirajte se na vaš rad i uživanje na postizanju ciljeva koje ste postavili zajedno.

Vi ste dobri u podsticanju i pomaganju partneru , i za vas je pravi užitak uspeh partnera, što je malo je reći neuobičajeno ovih dana. U suštini, ovaj odnos je onaj koji nije sebičan.

 U spavaćoj sobi, naći ćete da imate sličan pristup izražavajući svoju ljubav. Ako ćete oboje izbaciti sve igre iz uma, vaš ljubavni život može biti veoma sladak i ispunjavajući.