Devica i Ribe slaganje

Devica i Ribe slaganje-Kako se slažu Devica i Ribe

 Zemlja + Voda = Blato

 Postoji dosta suprotnosti između Device i Ribe.Vi ste suprotni znaci: astrološki, ovo se obično smatra kao pozitivan indikator za ljubav i brak. U isto vreme, imate veoma različite pristupe životu i veoma različite ličnosti. Zbog toga, je prilično iznenađujuće da čak i privlačite jedni druge.

 Ribe su znak vode, a samim tim i izuzetno  intuitivne i psihološji osetljive.Device, s druge strane, su racionalni ljudi i manje emotivni. Način da izrazite sebe, način na koji vidite svet, i - najvažnije - način na koji želite da se uključite u ljubavi je sasvim drugačiji.

 Riba je sanjar, stalno zamišlja nove mogućnosti u životu, a oslanja se na svoju intuiciju.Oni žive na način koji  je Devicama  teško razumet.Devica je egzekutor,izvršilac može koristiti razum i hladno tvrde činjenice da donese i izvrši odluke.

 Jedna zajednička stvar  koju imaju jeste da su oboje promenljivi i često neraspoloženi.
Device mogu da  tumače kao lenjost sanjarski pristup životu koji imaju Ribe i napadaju ih zbog toga. Ovo je loša ideja: mogli bi ste da nepovratno oštetite odnos. Samo zato što Ribe ne uzvraćaju udarac nazad,  ne znači da ih niste povrediti.Vodeni znaci ne uzvraćaju odmah.Oni miruju, i čekaju pravi trenutak da uzvrate.

Za Devicu najbolja kombinacija je sa Ribama rođenim između 19. februara i 28/29 februara. Ove Ribe će Vam ponuditi veoma stabilan život.