Devica i Škorpija slaganje

Devica i Škorpija slaganje-Kako se slažu Devica i Škorpija

 Zemlja + Voda = Blato

 Kada se osvrnemo na lepotu biljaka, videćemo dva esencijalna sastojaka u životnom delu: zemlju i vodu. Život i rast zavisi od ova dva elementa - seme, kao i zemlja i voda, će proizvoditi bogatu žetvu. Ista analogija može opisati kompatibilnost Devičinog znaka zemlje i Škorpijinog znaka vode. Postoje mnoge Device i Škorpioni koji su zajedno imali ispunjen život i samim udruživanjem svojih finansijskih i mentalnih resursa stvorili su srećan i udoban život.

 Na drugom kraju spektra su oni koji su se prepirali neprekidno, sve do starosti, a nikada se nisu osećali sasvim ispunjeno jedni sa drugima.Ovo može imati neke veze sa činjenicom da su oboje veoma zahtevni ljudi. Generalno postoji dobra veza između vaših zvezdanih znakova, mada - Devica je znak prijateljstva i doživotnog ispunjenja za Škorpije, a Škorpija je znak za komunikaciju Devici. Ovo izgleda prilično obećavajuće sa obe strane. Postoje dve veoma različite planete koje vladaju vama. Pluton, koji vlada Škorpionom, je dominantan, nemiran i izazovan dok Devica više mudro ćuti, i voli  intelektualne bitke, na način koji je ljubazan i skroman.

 U dugoj vezi ćete osetiti da je Škorpion neosetljiv i nema poštovanja, ili ne uzima u obzir emotivne potrebe partnera,može postati nervozan, ako ne i ljut.Razumevanje  motiva enormno će pomoći u rešavanju bilo kakvih razlika koje imate.

 Na praktičnom nivou, tako i u pogledu vaše fizičke intimnosti, vas dvoje imajte sva obeležja jednog zaista velikog partnerstva. To naročito važi za Škorpije u finansijskoj oblasti: možete im ponuditi podršku kada su u pitanju investicije.Vas dvoje može da radite na finansijskoj stabilnosti i uzajamnom sistemu podrške koji će vam ponuditi prosperitet, sigurnost i sreću.
Device treba da budu oprezne sa Škorpijama  rođenim između 24. oktobra i 2. novembra. Mars, koji im je ko-vladar čini da ponekad rade, zaista sasvim suprotno od sopstvene prirode. Kao rezultat toga, postoje mnoge stvari uzrokovane njihovim razbuktanim temperamentom koje vam se neće dopasti .

 Škorpija i Devica slaganje-Kako se slažu Škorpija i Devica