Devica i Strelac slaganje

 Devica i Strelac slaganje-Kako se slažu Devica i Strelac

Zemlja + Vatra = Lava

 Vladajuća planeta Device Merkur, je veoma opterećena sa detaljima. Jupiter, koji je vladar Strelaca, više je zainteresovan za veću sliku života i ljubavi.Slikovito prikazano Strelac se bavi šumom, Devica je više zainteresovana za drveće, možda čak i svaki list na svakom drvetu.

 Ali oboje se nazivaju nepostojanim znakovima, ovo ukazuje i na prilagodljivost. U tom smislu ste slični, što znači da možete zajedno da napravite uspešnu vezu.Pogotovo ako naučite da prihvatite tuđe stavove i da vam vaše mišljenje ne bude uvek previše dragoceno.
Devica mora da nauči da pusti da se nešto radi i pogleda samo na kraj i rezultat. A Strelac bi mogao  malo više da misli na proces rada a ne samo na rezultat.Činjenica je da ova kombinacija  zvezdanih znakova obećava jer ima dosta medjusobne intelektualne stimulacije.

 Devica poboljšava radne mogućnosti i sposobnosti Strelca, a Strelac može da  malo više bude vezan za dom   i razvije interesovanje u svim domaćim stvarima.

 Kad je seks u pitanju, imate veliku razliku u stilu.Device su rezervisane  a Strelac voli da igra, da eksperimentiše. Ako ćete da uživate u intimnoj strani ovog odnosa treba da se ostave po strani vaše mentalne gimnastike i  da se samo uživa u trenutku. Strelac će posebno biti zahvalan za to.

 Strelci rođeni između 23. novembra i 1. decembra  verovatno najbolje odgovaraju Devicama.Pripadnici znaka Device biće privučeni njihovim smelim i avanturističkim duhom.Spremite se za dosta putovanja i zanimljiva iskustva ako odaberete život sa njima.

 Strelac i Devica slaganje-Kako se slažu Strelac i Devica