Devica i Vaga slaganje

 Devica i Vaga slaganje-Kako se slažu Devica i Vaga

Zemlja + Vazduh = prašina

Retki su astrolozi koji misle da je kombinacija Device i Vage dobra. S vremena na vreme, međutim, možemo da prekinemo sa tradicijom. Postoji nešto jedinstveno i predivno u ovom spoju energija - u stvari, Vaga će Devicu savršeno dopuniti u mnogim oblastima života.
Vagina ljubav, prijateljstvo i otvorena komunikacija može biti dobra stvar, jer će Devicu izvesti iz njene ljuske. Druga stvar , Vaga je  sasvim sposobna da podnese kritike koje Devica inače svima upućuje.Vaga je simbol pravde, tako da uvek može videti najmanje dve strane u nekoj situaciji.Vagin ego je neobičan: oni će slušati i iskreno isprobati sve sugestije koje  osećaju da mogu da im pomognu da poboljšajusvoj život.
Vage vole spontanu akciju a Device planiranje ovde će biti neophodno prilagodjavanje.

 Vage rođene između 23. septembra i 3. oktobra učiniće da se Devica oseća voljeno i počastvovano - Venera je jak vladar u njihovim životima.One će najbolje smiriti  izuzetno kritičnu stranu Device Oni će učiniti da se Devica  oseća veoma slobodno da izrazi svoja osećanja, a komunikacija će teći lako između vas. Ova kombinacija je u suštini veoma dobra.

Vaga i Devica slaganje-kako se slažu Vaga i Devica