Devica i Vodolija slaganje

Devica i Vodolija slaganje-Kako se slažu Devica i Vodolija

 Zemlja + Vazduh = prašina

Postoji neka kompatibilnost između vas, ali kada se prvi put vidite, možda neće baš biti očigledna.

 Vaš prvi sastanak mogao bi da dođe kroz rad u vezi projekta, ili neka veza gde je Vodolija pozvana da vam pomogne. Vodolija može biti vaš knjigovođa, advokat, ili čak baštovan koji radi vaše travnjake. Šta god , radni odnos je najverovatnije tačka kontakta.
Device imaju mnogo toga zajedničkog sa Vodolijama, ali to  nije jasno na početku.

 Ovde bi idealizam mogao dobro da vas poveže a vaše izrazito različite sposobnosti mogu  biti korisne za oboje.Ako postoji nešto gde možete da udružite snage  možete postići nešto posebno.
Deo lekcije sa Vodolijom je da ona može pomoći Devici da se otvori, da slobodno istražuju šta život ima da ponudi. Zapamtite, Vodolija je često povezana sa slobodnom ljubavlju ... i odličan je  učitelj ...to važi i za seks. Možete naučiti mnogo od njih!
Najbolja veza će biti izmedju Device i Vodolije rođene između 31. januara i 8. februara. Oni izgleda da imaju slične mentalne osobine i slične interese.Komunikacija sa njima je dobra, tako da lako mogu da razmenjuju sve želje i  ideje.

 Vodolije rođene između 9. februara i 18. februara su takođe pogodni partneri - biće mnogo seksualnog uživanja sa njima. Oni će učiniti da se Devica oseća manje inhibirano u tome kako izgledaju i kako se ponašaju.