Devica i Jarac slaganje

 Devica i Jarac slaganje-Kako se slažu Devica i Jarac

Zemlja + Zemlja = čvrst oslonac

 Ovde vidimo još jedno partnerstvo zemlja - zemlja. Kombinacija sličnih elemenata je uvek veliki temelj za vezu. Devica može imati blizak odnos sa Jarcima. Iz nekog razloga, oni su izgleda manje ozbiljni u prisustvu ovog znaka nego što je to za njih uobičajeno.

 Oba ova znaka su dole na zemlju  ali postoje neke razlike između njih. Devica je verovatno daleko više zainteresovana za jasnu i praktičnu vezu  od Jarca. Oni su više zainteresovani za uspeh, što je njihova ključna reč.
Devica je daleko veći optimista. Jaracem vlada sumorni  Saturn, ali sa Devicom, oni se osećaju osveženi i mladalački.

 Ako uspete da izvučete nestašnu i zabavnu stranu Jarca, koji je obično ozbiljan i ambiciozan,to ne znači da nećete oboje raditi teško da dostignete svoje materijalne ciljeve, ali u vašem preduzeću Jarac može da 'visi labav' i da sruši svoje samo-zaštitne zidove.
 Jarac nema jak uticaj na svoj romantični život Devica će morati da se potrudi da izvuče nešto osećanja.Jarcu su najbitnije poslovne ambicije i uspeh ali iza svega toga se krije velika potreba za sigurnošću kao želja da se ostvari dugoročna udobnost,ne zaboravite da je i brak neka vrsta sigurnosti.

Senzualnost Device se najbolje aktivira sa Jarcem rođenim između 2. januara i 10. januara - Venera, planeta ljubavi, izazvala je emocije. Postoji dobra šansa za fine ljubavne afere sa ovim pojedincima, a možda čak i više... dugoročan i obavezujući odnos.

Jarac i Devica slaganje,Kako se slažu Jarac i Devica