Lav i Jarac slaganje

Lav i Jarac slaganje-Kako se slažu Lav i Jarac

 Vatra + Zemlja = Lava

 Niste mogli naći dva dijametralno suprotnija karaktera  nego što su Lav i Jarac. Na najosnovnijem nivou, vaša dva znaka su potpuno drugačija. Vatra Lava i zemlja Jarca  ne uklapaju se dobro.

 Lavove sunčane i svetle solarne vibracije su  neprijatne za Jarca on se pred Lavom koji pokazuje svoju pravu prirodu osećao prilično neugodno i izlazi s  manje samouverenosti iz svakog susreta.
 Lavovi pokušajte da budete osetljiviji na psihičko stradanje Jarca  potrudite se da olakšate njihovo opterećenje i da im pomognete da shvataju stvari malo manje ozbiljno.Njihova ozbiljnost je u njihovoj prirodi, tako da neće biti lako da ih promenite.
Saturn vladar Jarca čini ga suprotnnim od vas. Jarac je povučen i usamljen, i voli da radi u pozadini, dok vi aktivno tražite priznanje i pažnju.

 Ove Suprotne energije mogu da rade zajedno, ali samo ako se sretnu na pola puta.

 Nažalost, mesto gde su ove suštinske razlike najočigledniji je spavaća soba.

 Možda je najbolji Jarac za Lava onaj koji je rođen između 2. januara i 10. januara - oni  daju više pozitivnih odgovora na senzualne izazove. Iako većina Jaraca ima tendenciju da budu konzervativni u ovoj oblasti, jednom kada upoznate ovog možete otkriti spektar emocija koje nikada ne bi očekivali. Jarčevi rođeni između 22. decembra i 1. januara su suviše daleki i hladni za Lava. Ova grupa će imati sve tipične osobine Jarca.

 Lavovi bi mogli  imati dobru vezu i intelektualno  prijateljstvo sa onima rođenim između 11. januara i 20. januara.Možda ćete moći da sastavite svoje glave i zajedno dođete do nekih novih radnih praksi i finansijskih planova koji će za sve biti dobri.

Jarac i Lav slaganje-Kako se slažu Jarac i Lav