Lav i Ribe slaganje

 Lav i Ribe slaganje-Kako se slažu Lav i Ribe

Vatra + Voda = para

 Da se ​​razvije trajan odnos, emocije dvoje ljudi i opšti pristup životu mora da odgovaraju na neki način. Kombinacija vatre i vode nije najbolja ako tražite to.Postoje neke veoma velike razlike  između vas.

 Riba je poslednji znak u zodijaku, i odražava najviše duhovne aspekte ljudske prirode.Riba za cilj ima nesebičnost i idealizam.Lav je, međutim, zauzet pokušajima da pokaže i poveća svoj ego, a traži i socijalnu i materijalnu dobit.

 Ovo su veoma različite perspektive, a vas dvoje ćete vrlo teško pronaći način da ih pomirite.Poštovanje i tolerancija za  veoma različitie stavove drugog  bi bilo najbolje pokazati na početku vaše veze.
Ima mnogo toga da se deli između vas, zato nemojte odmah odbaciti ovaj odnos i pored loše kompatibilnosti.
Lav može ohrabrujuće uticati na Ribe da postignu nešto vredno dole na zemlji, u praktičnom svetu,zaista može da  im pomogne da izgrade samopoštovanje, posebno ako su stidljiv i povučen tip.

 Mudri starac je jednom rekao, 'dobro nije nužno i prijatno" .U savremenim uslovima, to jednostavno znači," bez muke nema zadovoljstava".Ovo je dobar moto za Lav-Ribe kombinaciju. Ako možete preći preko prepreke na početku, dobre stvari mogli da dođu.

 Emocionalna i seksualna energija između vas dvoje je neobična, i stvari ne mogu lako da rade posebno na početku jedan partner neće biti najzadovoljniji.

Uvek postoje izuzeci od pravila, a ako Lav ostvari vezu sa  Ribama  rođenim između 11. marta i 20. marta može da pronađe one Ribe koje imaju veću vatru od većine.Postoji element Škorpije u njihovom temperamentu, a to ih čini veoma strastvenim i punim ljubavi.

Kako se slažu Ribe i Lav,Ribe i Lav slaganje