Lav i Vaga slaganje

Lav i Vaga slaganje-Kako se slažu Lav i Vaga

 Vatra + Vazduh =Vruć vetar

 Vaga ima divnu društvenu ličnost i voli da bude sa ljudima. Ovi  ljudi imaju veoma širok pogled na život i mogu da se slažu skoro sa svima. Oni mogu čak i da se opišu kao kameleoni.Ali baš zbog toga Lavu je teško da ostvari prijateljstvo sa njima .

 Vaga je klasifikovana pod elementom vazduh a Lav pod vatrom. U astrologiji, kombinovani uticaj vazduha i vatre obično proizvodi blizak odnos sa opterećenjima velike komunikacije i seksualnog uzbuđenja.

 Postoji sigurno romantična privlačnost između vas, a kombinovane energije Sunca i Venere će Vas učiniti izuzetno upadljivim parom -  harizma Lava i energija Vage privući će ljude kao magnet.Ovo je dobra kombinacija sreće, i veliko partnerstvo u socijalnom okruženju.

 Kako vas dvoje upoznajete jedno drugog, shvatićete da vaši zajednički interesi uključuju stvari kao što su dočekivanje gostiju, večere i druge aktivnosti u vašoj kući - vaš domaći život može bitipravi vrtlog od zabavnih društvenih aktivnosti. Provoditi vreme sa prijateljima i kolegama će biti nešto što ćete oboje voleti. Generalno vaš seksualni život će biti veoma prijatan.

Postoji jak karmički odnos između Lavova i Vage rođene između 4. oktobra i 13. oktobra.Ove divne Vage su pod snažnim uticajem Urana, što znači da su savršeni bračni partneri za Lava.

Vaga i Lav slaganje ,kako se slažu Vaga i Lav