Lav i Vodolija slaganje

 Lav i Vodolija slaganje-Kako se slažu Lav i Vodolija

Vatra + Vazduh = Hot Air

 Mnogi kažu da se suprotnosti privlače.U astrologiji, kada je zodijački znak  sedmi ili suprotan znak od drugog (a Vodolija je Lavu sedmi znak), to je dobar znak za trajna partnerstva - ali samo pod određenim uslovima.

 Ipak, vas dvoje ste vrlo slični u najmanje jednoj tački.Oboje ste egocentrični. Oboje imate vrlo čvrste stavove pokušajte da mnogo ne raspravljate o politici ili filozofiji jer bi ste mogli potpaliti bes Vodolije..
Ovde će morati da bude nekih prilagođavanja i kompromisa sa obe strane ove kombinacije, ili  će se veza pretvoriti u bojno polje.

 Neki Lavovi su zaista iznenadjujuće konzervativni.Vodolija je suprotna: vrlo progresivna, a bez mnogo poštovanja za konvencionalne pristupe. Evo je još jedna jabuka razdora.
Možete biti veoma privlačeni jedni drugima. Brak, ili barem ozbiljna veza koja ide u tom pravcu, biće prirodan sledeći korak u nekom trenutku nakon što se sretnete.

 Za Lava koji traži dugoročno prijateljstvo sa Vodolijom, najbolji su oni rođeni između 21. januara i 30. januara. Oni  izuzetno dobro odgovaraju  temperamentu Lava , bez obzira na neke od gore navedenih razlika između vas.

Vodolija i Lav slaganje-Kako se slažu Vodolija i Lav