Ovan i Blizanci slaganje

Slaganje horoskopskih znakova-Ovan i Blizanci
Ova kombinacija ponekad dovodi do velikih razilaženja zbog jakih razlika oko seksa. Blizanci kao znak kojim vlada Merkur, gde um igra važnu ulogu u svemu pa i kod ljubavih odluka,nerviraju  emocionalno marsovski vatrenog Ovna koji nemože imati previše razumevanja za konvencionalnu prirodu Blizanaca.
 Sve u svemu, Blizanci poštuju prefinjen, intelektualni pristup svemu pa i ljubavi i seksu. Nestrpljivi Ovan zbog ovoga ima frustrirajuce,pa posle nekog vremena može pokušati da nadje za njega manje napornog  saputnika. Nema velike podudarnosti, ali veza može da funkcioniše sa povećanim razumevanjem i trudom. Kao i kod bilo kog odnosa, ljubav zaista može da pokori svakog. Blizanci, posle svega, mogu prihvatiti realnost a Ovan mora da se smiri. Nemojte pogrešno shvatiti, Ovan nije čudovište, on u stvari, ima mnoge fantasticne kvalitete!
Nivo energije Ovnova je toliko velik, da to može biti  previše za Blizanaca.
Ali mudri Blizanci mogu da se uvek prilagode a posebno ako na vreme uoče Ovnovu težnju za dominacijom.
Ove veze su kvalitetne i u njima nema dosade oba znaka vole da razgovaraju ,otkrivaju i istražuju nove stvari a sklonosti su im najčešće veoma slične.
Ako na vreme dodje do shvatanja razlika veza može postati stabilna i dovesti do braka a sa prevazidjenim razlikama brak postaje jedan od najboljih medju znakovima zodijaka čak i veoma stabilan i dugotrajan.


tags:Blizanci i Ovan slaganje,kako se slažu Ovan i Blizanci.