Ovan i Devica slaganje

Devica i Ovan slaganje-Kako se slažu Devica i Ovan 
Ova kombinacija je veoma slična kombinaciji Ovan - Blizanci. Devicom vlada Merkur,pa se ne uklapa dobro sa astrološkom tendencijama Marsa koji je vladar Ovna.Devica razmišlja na logičan način i analitički Ovan je nestrpljiv i često srlja bez razmišljanja.Njeno analitičko razmišljanje i snažan intelekt dovode do toga da kod Ovna stalno uočava greške.Njena priroda medjutim nije takva da na njih uvek otvoreno ukaže Ovnu, što će dovesti do skrivenog njenog nezadovoljstva.
U kombinaciji gde je Devica muškarac a žena Ovan zaista ima malo perspektive za uspeh i srećan život udvoje.Nešto izglednija je veza Muškarca Ovna i žene Device.Iako medju njima ima mnogo razlika oni će se dobro slagati u najvažnijim stvarima : vodjenju kuće,odgajanju dece i seksu.
Ako žena Devica kojoj treba mnogo vremena da bi se navikla na novu osobu istrpi Ovnovu vatrenost i impulsivnost i ostane pored Ovna u dužem periodu postoje šanse za brak.Njen duži ostanak sa Ovnom potvrdjuje da se navikla na njegovu dominantnost ,a stalne rasprave oko sitnica neće dovesti do razvoda bitna je sloga oko glavnih stvari !
Ova kombinacija funkcioniše mnogo bolje u prijateljstvima nego u intimnim odnosima posebno kada Devica od samog starta prepusti vodeću ulogu Ovnu.Njen intelekt i Ovnova dinamičnost mogu dovesti do uspeha u zajedničkom poslovnom ili bilo kom poduhvatu.

 tags:Ovan i Devica slaganje,Kako se slažu Ovan i Devica.