Ovan i Ovan slaganje

Slaganje horoskopskih znakova Ovan i Ovan
I jedan i drugi partner će nastojati da "vladaju" u vezi,nikada ne bi trebalo da bude mnogo kompatibilnosti izmedu dve osobe rodene u znaku vatre.Ovde postoji nedostatak kontrasta ličnosti i nijedan partner neće biti naklonjen razumevanju obe strane u pogledu kvaliteta i nedostataka drugog.Retko kada bi ovo bio miran i tih odnos sa izuzetkom da jedan Ovan voli da često odmori svoje baterije u samoći.Najbolje bi bilo da obadvoje izaberu isto vreme. Medutim, nota upozorenja ovde netreba da bude prejaka.Ako oba Ovna imaju dominantne i nasilne aspekte u njihovim horoskopima, sukob će se pojaviti kad oba partnera žele da budu glava domaćinstva i porodice.
Početak veze najčešće biva strastven i sa brzim odlaskom u krevet.Muškarac Ovan će najčešće popustiti u svojoj tvrdoglavosti i težnji za dominacijom i prepustiti je ženi kako bi je odvukao u krevet.Ako ovo popuštanje potraje može čak doći i do braka ali vatra u obadva partnera se nemože gasiti zauvek pa će kad tad doći do sukoba.
Kao što postoji mnogo slučajeva ova dva partnera će živeti u zajednici na rastojanju a održavaće ih zajedno samo vatreni seks.
Razvod može da bude prilično nasilan i bez ikakve kontrole nad emocijama.
 Veza izmedju ova dva znaka se obično pamti za ceo život iako je puna disharmonije i trenutnih nerazumnih izliva besa sa obadve strane.Ako jedna strana popusta u dužem periodu, veza se pretvara u najuzbudljiviju avanturu u životu. Nažalost do razlaza dolazi najčešće bez valajanih razloga  ali protiv vatrene prirode Ovnova se ništa nemože učiniti. Da li će doći bar do malo prepustanja dominacije na jednoj strani zavisi u dobroj meri i od podznaka.