Rak i Devica slaganje

 Rak i Devica slaganje-Kako se slažu Rak i Devica

Voda + Zemlja = Blato

 Ovo je bogata i plodna kombinacija dva ženska znaka Zodijaka,kojima  vladaju Mesec i Merkur. Rak i Devica u kombinaciji daju odlične rezultate na svim nivoima.

 Očekujte veliko prijateljstvo i razumevanje sa ovom kombinacijom, ali zapamtite, Devica ce ponekad imati problema sa razumevanjem Rakove promene raspoloženja

 Vi ste na suprotnim krajevima spektra: Rak emocionalno, a Devica  intelektualno. Rak je prijateljski znak Device, pa će Devica, vremenom naučiti da bude osetljivija,isto tako Rak će bolje shvatati Devicu  kako veza bude jačala.

 Jedna od stvari na  koje Rakovi moraju da se naviknu je  tendencija Devica da često kritikuju i sude.Rakovi mogu da budu previše ranjivi za njihovu bezobzirnu i neprekidnu potražnju za savršenstvom. Ovo će takođe uticati na vaš privatni život i seksualnost.Devica zahteva stvari koja nisu u potpunom skladu sa sporijom i prijemčivijom prirodom Rakova.

Izgledi za brak su posebno jaki ako Rak izabere Devicu rođenu između 3. septembra i 12. septembra.Vas dvoje možete da  razvijete veoma jake veze, emotivno i seksualno.Budite strpljivi.