Rak i Jarac slaganje

 Rak i Jarac slaganje-Kako se slažu Rak i Jarac

Voda + Zemlja = Blato

 Postoje neke ključne razlike između znakova Raka i Jarca. Jarac iako je u bračnoj ili sedmoj zoni,  Rakove vladajuće planete nije idealan partner jer on  nije toliko dobar u izražavanju osećanja toplom Raku.

 Rakov pristup životu može se sumirati kao "Najbolje stvari u životu nisu stvari." Ovo je dijametralno suprotno Jarcu, koji je veoma materijalistički orijentisana.On obično za životni cilj ima  materijalne i finansijske uspehe.

 Jarčevima je bitan  novac i sve što se za njega može kupiti, oni često vide i  svoju emocionalnu dobrobit u smislu onoga što imaju.Ovo se odnosi čak i na porodični život .Oni uživaju u porodičnom životu i imaju slične tradicionalne vrednosti sa Rakovima, ali stavljaju finansijsko i materijalno blagostanje iznad svih drugih stvari.

 Nažalost  postoji suptilna razmena : "Ja ću učiniti to, ako ti uradiš ovo." Proverite da li ste sasvim razjasnili  šta oboje očekujete.

 Seksualno i emotivno, vaši znaci izgleda da su u suprotnosti jedan sa drugim.Osetljivom i emocionalnom Raku je potrebno više od uzdržane naklonosti Jarca .Nije da oni neće - verovatno oni jednostavno ne znaju kako! Možete da pokušate da ih naučite , ali moraćete biti strpljivi.

 Brak i stalna veza su verovatniji sa Jarčevima  rođenim između 22. decembra i 1. januara.Rakovima stvarno više odgovaraju ovi ljudi - to nije spoj za jednu noć. Postoji snažna privlačnost između vas. Volite ozbiljne i stabilne energije. Ponekad je  u ovom spoju Jarac znatno stariji. Ako je bilo roditeljskog zanemarivanja ili zlostavljanja kod Raka biće snažno privučen starijim Jarčevima..

 Postoji jaka seksualna hemija Rakova sa Jarcem rođenim između 11. januara i 20. januara, ali to može biti zabava i samo zabava. Moguće je, vremenom, omogućiti više obavezujući i emotivniji odnos, ali to nije mnogo verovatno.

Jarac i Rak slaganje-Kako se slažu Jarac i Rak