Rak i Rak slaganje

 Rak i Rak slaganje-kako se slažu dva Raka

Voda + Voda = Potop
Ova  kombinacija je savršena za porodični život, za podizanje dece i mirni domaći život. Vi ste oboje veoma prijemčivi, i uvek ćete pokušati da pomognte  da ublažite probleme onih oko vas.

 Ovo može biti zaista dobra kombinacija, jer ćete jedni drugima lako razumeti raspoloženja i stanja uma.Ali vi ne želite da se udavite u sentimentalnosti partnera.

 Ako vas dvoje radite zajedno, bićete veoma  uspešni.Odgajati decu zajedno će pružiti još više razloga za uspeh i veliku priliku da darujete ljubav i brigu koja je veliki deo vaše prirode.

 Vaš seksualni odnos se zasniva na što više brižnosti, osetljivosti  i pokaznim emocijama.Vi ćete oboje osećati da ste voljeni jer, postoji urođena rezonanca između vas.

 Oboje ćete uživati u provodjenju vremena zajedno u kući - kuvanju, baštovanstvu, šetnjama... Vaše jake intuitivne sposobnosti daju neposredan osećaj za ono što drugi misli i oseća.

 U celini, ovo je prilično dobar spoj, on će biti još više poboljšan ako neko od vas nauči da kontroliše svoju emocionalnu nestabilnost.