Rak i Ribe slaganje

Rak i Ribe slaganje-Kako se slažu Rak i Ribe

 Voda + Voda = Poplava

 Dva vodena znaka imaju dosta emotivne kompatibilnosti i oboje instinktivno razumeju jedan drugog.Često ćete  intuitivno  osetiti  potrebe partnera. Ali oboje su labavi i menjaju mišljenje i pravce bez mnogo fokusa ili razloga. Kao paru, potrebno im je neko čvrsto utemeljenje ako žele da naprave nešto više od gomile sentimentalnosti.
Rak izražava  svoje emocije u realnom svetu.Ribe su drugačije. Ribe su i duhovno i psihički vodeni znak, pun univerzalne ljubavi, koji je  previše apstraktna da bi ih Rak razumeo. Postoji jaka karmička veza između vas videćete da Rak ne može da se odupre karmičkom iskustvu koje Ribe imaju da ponude -Rak bar neće propustiti one glavne lekcije života sa Ribama u okolini.
 Za Ribe,Rakovi su prilika da se fokusiraju sa prilično nebuloznih i apstraktna osecanja - na porodicu i svakodnevni život, na primer. Intimnost između vas će se graničiti sa izvanrednim. Oba partnera će razumeti  seksualne potrebe drugog , i učiniće sve da ih zadovolje.
Seksualna moć i privlačnost Rakova je na  vrhuncu sa onima Ribama koje su rodjene između 11. marta i 20. marta. Snaga Škorpije je dominantna ovoj grupi Riba.Mnogi Rakovi su zahvalni  srećnim zvezdama što su imali priliku da budu hipnotisani ovim senzualnim i harizmatičnim Ribama.

Kako se slažu Ribe i Rakovi...