Rak i Vaga slaganje

Kako se slažu Vaga i Rak-Vaga i Rak slaganje

Voda + Vazduh = Kiša

 Znaci Rak i Vaga formiraju prav ugao u zodijaku. To može biti jedna od najizazovnijih interakcija u zodijaku, a to  može izazivati velike neprijatnosti za oba partnera s vremena na vreme.Medjusobne razlike nisu jasne odmah. I Rak i Vaga izgledaju  mirno  i harmonično, pa na prvi pogled sve izgleda jednostavno.

 Značajne razlike se pojavljuju  tokom vremena, kada potreba Raka za tihim i mirnim životom dolazi u sukob sa socijalnom, razigranom i živahnom prirodom Vage.Vaga može da vas vidi kao zaparloženu osobu - jer je njoj  je potreban  veći broj  ljudi da deli svoj društveni život.
Možda ćete moći da upravljate ovim osnovnim razlikama, ako vas dvoje imate zajednički cilj ka kome idete. Vaga će ceniti vašu želju da preuzmete seme ideje i negujete ga dok cveta i donese rod.
 Ovo bi mogao biti finansijski dobro partnerstvo.

 Intimna strana Vage i Raka je veoma dobra jer su ženske planete, Mesec i Venera, vladari oba  znaka. Oboje vole da budu voljeni i da daju ljubav, tako da će se oboje od vas osetiti negovano i cenjeno kao id će biti zadovoljeni seksualno.

 Ovo partnerstvo ima neke vrlo pozitivne stvari koje idu sa njim, ali će takođe biti izazova.

Rakovi bi trebali biti oprezni sa Vagama rođenim između 14. oktobra i 23. oktobra.Ove Vage su naročito promenljive u prirodi. Kod njih ne postoje čvrste odluke....
 Ova kombinacija može da stvori nesigurnost i sumnju, ne samo o finansijskim stvarima, već i u mnogim drugim oblastima. Osim ako je Rak vrlo odlučan i dobro utemeljen.

Rak i Vaga slaganje,kako se slažu Rak i Vaga