Rak i Vodolija slaganje
Rak i Vodolija slaganje-Kako se slažu Rak i Vodolija 

Voda + Vazduh = Kiša

 Slobodoljubiva i nezavisna Vodolija nije u istoj vodi kao i Rak.Ovo je težak spoj ,praktično neodrživ. Teško je vezati nemirnu Vodoliju i nametnuti joj  stabilnu rutinu.Čak i Rakovo najbolje emotivno rezonovanje neće je promeniti.

 Vodolija mora da istraži sve puteve i mogućnosti  života pre nego što se čvrsto opredeli za nekog. Konzervativni i tradicionalni tip Raka, morao bi da čeka užasno dugo vremena da ona završi  istraživanja  i stavi ga u centar pažnje.

 Ova kombinacija stavlja lunarne vibracije Raka i Uranov element Vodoliju - zajedno, što proizvodi vrlo električnu i često zapaljivu kombinaciju.

Strastan seksualni odnos između vas dvoje nije mnogo verovatan,Vodolijin hipi pristup seksu daje malo Raku, i ne može ga ispuniti.

Rakovi se će identifikovati (sa)  i zaljubiti u ljude koji su rođeni između 9. februara i 18. februara.Postoje velika prijateljstva Rakova sa ovim ljudima, njihova veza je atraktivna, na čudan i divan način - oni su jednostavno različiti dovoljno.Oni su takođe daleko češće nego druge Vodolije naviknuti na rutinski sedelački način života. Ovo  daje najbolje od oba sveta - uzbuđenje i malo stabilnosti.

Vodolija i Rak slaganje-Kako se slažu vodolija i Rak