Vaga i Vaga slaganje

Vaga i Vaga  slaganje-Kako se slažu dve Vage

 Vazduh + Vazduh = Vetar

 Vaša emocionalna i mentalna kompatibilnost je svakako dobra, ali ćete morati da radite na praktičnim aspektima života. Ovo je oblast u kojoj se za dve Vage u partnerstvu otvaraju neka prilično važna pitanja.

 Oboje ćete morati da naučite da budete odlučniji i da se držite svog mišljenja, ili barem da se dogovorite o toku akcije, čak i kada imate različite stavove.
 Ponekad se Vage  izgube u društvu i društvenim zbivanjima, i zaborave da se brinu o emocionalnim problemima i svom partneru.Ako planirate trajan odnos, ovo pitanje se mora rešiti.

 Bez obzira na sve probleme,oboje ste optimisti to znači imate pozitivno razmišljanje što će biti snaga iza vašeg odnosa. Stvarno slatki trenuci između vas su uzrokovani Venerom, vašim zajedničkim vladarom - ona ​​će uvek pomoći da izadjete iz  ćorsokaka.

 Vi ćete dati jedni drugima toplinu, udobnost i fizičku intimnost. Vaga zna kako da voli i neguje, i oboje ćete osećati da je vaša zvezda blizanac uvek tu da vam da ono što vam je potrebno i kada vam je potrebno.

  Sve u svemu, kompatibilnost između ljudi istog znaka je ili vrhunska ili osuđena na potpuni neuspeh. Za Vage zavisi od toga koliko ste sposobni za pronalaženje ravnoteže, posebno u oblasti donošenja odluka.