Jarac i Jarac slaganje

 Jarac i Jarac slaganje-Kako se slažu dva Jarca

Zemlja + Zemlja = čvrsto tlo

 Podrazumeva se da će ambicija i energija dva Jarca na kraju dovesti do značajnog uspeha i finansijske koristi. Profesionalna snaga je povezana sa vašim znakom, i spajanje dve zvezdice blizanca će povećati tu moć.

 Novca će biti u izobilju, i oboje ćete uživati u luksuzu koji ćete zajedno osvojiti.Oboje imate instinktivni osećaj za novac, a to će olakšati veoma važnu stvar-da se medjusobno poštujete.

 Jarac nije zainteresovan samo za novac, vremenom on nauči lekcije iz života i  premestiti se u nove oblasti rada koje uključuju  i pomaganje ljudima manje srećnim od njih samih.
Vi ćete zajedno ceniti vašu privatnost ,mir i vreme, ali često ćete želeti da provodite vreme potpuno sami. Oboje ćete ceniti ovu potrebu u drugima i poštovati je.

 Pošto ste oboje toliko posvećeni radu i želite toliko da ostvarite svoje ambicije, možete da imate vrlo zauzet raspored tako da ne ostane mnogo vremena za partnera.
 Oboje imate konzervativan pristup vodjenju ljubavi, ali imate slične stavove što znači da ćete vremenom sve više uživati u seksu.
Uglavnom Jarac nemisli da seksa treba da bude svake noći.

 Vi ste više zainteresovani da imate stabilnog partnera, koji je tu za vas kada  vam je potreban, a koga možete podržati kada mu je to potrebno.