Jarac i Ribe slaganje

Jarac i Ribe slaganje-Kako se slažu Jarac i Ribe

 Zemlja + Voda = Blato

 Iako su Jarac i Ribe i ženski i prijemčivi znaci, postoji dosta razlika između vas.Ženstvenim se smatra intuitivan, u skladu sa emocijama, i dok to može biti tačno na dubljem nivou, Jarac je više privučen stabilnim i praktičnim stvarima.

 Ribe, s druge strane, očigledno su idealisti.One su za samopožrtvovanja i filozofski pristup životu, a ne za materijalne i lične interese.To Jarcu može biti teško da razume.

 Jarac voli stvari koje mogu da se dokažu, i nema mnogo vremena za koncepte koji su izvan čula.Ribe imaju tendenciju da osećaju život svojim srcem, a ne njihovim umovima, i stalno sanjare.To će nervirati Jarca pošto on nevoli kad neko ne radi ništa praktično.

 Ipak, Jarac i Ribe mogu obično izgraditi dobro prijateljstvo.Svi kažu da se suprotnosti privlače, ovde je vaša šansa da testirate tu teoriju.Ne odbacujte u potpunosti  Jarac / Ribe ljubavnu avanturu.
Jarčevi su veoma sposobni za održiv rad i požrtvovanje prema materijalnim ciljevima. Ribe su divan i nesebičan radnik, ali rade više za dobrobit drugih nego za sebe.Dakle, ovo može u stvari biti izuzetno dobra kombinacija, ako oboje razumeju malo motiva druge strane.

 Jarac će postati manje egocentričan i vođen radom ako se druži sa Ribama.
 Ribe će postati  praktičnije i počeće da cene i štede novac.Iako niste u potpunosti kompatibilni, radite zajedno da izgradite svoj odnos i svoje živote u nešto čvrsto i trajno a to će na kraju dati veliko zadovoljstvo.

 Ribe rođene između 1. marta i 10. marta imati jak lunarni uticaj koji boji njihova raspoloženja.Jarac će se osećati najprijatnije sa njima.Vrlo je verovatno da postane snažno povezan sa njima i uživa u dugoročnoj saradnji.