Jarac i Vodolija slaganje

Jarac i Vodolija slaganje-Kako se slažu Jarac i Vodolija

 Zemlja + Vazduh = prašina

 Jarac i Vodolija stvaraju misterioznu kombinaciju energija.Oboje imaju planetu Saturn za vladara, što znači da imate određene kvalitete koji su zajednički, kao što su stabilnost i predvidljivost.Ali Vodolija ima uticaj Urana, što povremeno dovodi do nepredvidivosti.

 Jarac je potpuno tradicionalan i kozervativan, i voli da drži stvari pod kontrolom tako da sve bude rutina, dok Vodolija smatra da postojeće strukture moraju biti slomljene.Vodolije nisu zadovoljne sa stvarima kakve jesu, i stalno guraju situacije do krajnjih granica.
One takođe veruju da život treba da bude potpuno istražen i nove ideje treba da budu testirane, ovo je njihov način da izvuku maksimum iz života.Ovaj pristup može da dovede do ogromne prepreke za oboje.

 S druge strane, možda  su ove suprotnosti upravo ono što vam je potrebno.Možda su Jarac i Vodolija dve strane istog novčića.Jarcu je često potreban neko ko će ga premestiti iz zone udobnosti i poterati ga u nova istraživanja dok Vodoliji treba neko ko će je usidriti..

 Vaši ukusi u drugim oblastima života takođe se razlikuju.Jarčevi vole antikvitete i tradicionalnu umetnost a Vodolija voli više moderan nameštaj i apstraktna umetnost.Tu bi mogla da postoji slična razlika u vašim muzičkim ukusima.

 Takođe, postoje neke sumnje u oblasti intimnosti.Istraživač u Vodoliji učiniće da se Jarac u početku oseća  malo nelagodno.Ali ako prihvati neke od uzbudljivih seksualnih mogućnosti koje Vodolija nudi može dobiti veoma dobar seksualni život.

 Oboje bi trebalo da imate malo više otvorenosti po pitanju novih stvari, usredsredite se na sličnosti, a ne na vaše razlike.

Jarčevi će se osećati prijatno, intelektualno i fizički, uz Vodolije rođene između 9. februara i 18. februara. Uticaj Venere znači da su veoma zainteresovane za sve lepe stvari.Ove osobe takođe imaju tendenciju da budu malo nežnije po prirodi, i vole puno nežnosti i pažnje.Ako Jarac možete da im pruži ovo to bi mogao biti dobar spoj.