Ribe i Ribe slaganje

 Ribe i Ribe slaganje

Voda + Voda = Potop

 Ko će ikada razumeti tajanstvenu ličnost osobe rodjene u znaku Ribe bolji od osobe rodjene u istom znaku? Emocionalne i osetljive energije koje donose oba partnera u ovu vezu će stvoriti pljusak  ljubavi ,zanos i ekstazu. Ako vas dvoje možete da se pravilno organizujete, moći će da se uspostavi ravnoteža tako da živite praktično kao mistična bića.

 Vi ste oboje veoma upečatljivi,vama je potrebno uzemljenje, držite se zajedno da bi ostvarili napredak u životu. Nije dovoljno da sanjate o tome šta želite Ovo će biti problem u ovoj dvostrukoj kombinaciji Ribe: sanjarenje, planiranje i govori, ali ne i sprovođenje tih planova.

 Oboje ćete osetiti uzvišenu ljubav i potpuno se predati jedno drugom.Ova ljubav će naličiti kao skoro natprirodnom, verskom iskustvu.Sa izuzetkom Škorpije i Raka, druga dva vodena znaka, ne možete imati tako dobru vezu sa bilo kojim drugim znakom zodijaka.Ovo bi mogao biti odnos besmrtne ljubavi.
Ideal Riba je požrtvovanost i pomaganje drugima. Zamislite moć bezuslovne ljubavi dva znaka Ribe!
 Loša strana Ribe-Ribe  kombinacije je u vašoj želji da pomognete jedni drugima, kako biste mogli da trpite emotivne rane i da vidite sebe kao mučenika. Ne dozvolite da se vaša ljubav pretvori u bojno polje.