Škorpija i Škorpija slaganje

 Škorpija i Škorpija slaganje-Kako se slažu dve Škorpije

Voda + Voda = Potop

Veza izmedju dve Škorpije može biti raj ili pakao.Neobuzdana strast će vas privući jedno drugom.U početku, fizička veza je veoma jaka - to će snažno vezati oboje jedno za drugo čak i od samog početka.

 U većini slučajeva, dva Škorpiona zaljubljuju se jedno u drugo veoma brzo, i ubrzo shvate da postoji mogućnost doživotne posvećenosti.

 Svaka Škorpija instinktivno razume svoj um i srce, iznutra.Možete da delite svoje tajne medjusobno.Često nećete morati da kažete nijednu reč - pogled će biti dovoljno za vas da znate šta drugi oseća. Imate izvestan sinhronicitet, i nećete morati da imate beskrajne diskusije vezane za mnoge potrebe.

 Odnosi između dve Škorpije nisu uvek dobri, jer postoje ogromni potresi često i intenzivne promene raspoloženja zbog  nefleksibilne pozicije obe strane o mnogim pitanjima. Ako niko od vas nije u stanju da voli drugog bezuslovno, ove probleme neće biti lako prevazići.

 Zato što volite toliko duboko, vi ste posesivni, ljubomorni i sumnjičavi.Ako niko od vas nije spreman da popusta i omogućava neke lične slobode drugom , odnos će se pretvoriti u borbi volje i emocija. Jedini izlaz je da verujete jedni drugima, a ne da jačate svoje sumnje. Ovo bi mogao biti jedan od vaših najvažnijih karmičkih lekcija.