Škorpija i Strelac slaganje

Škorpija i Strelac slaganje-Kako se slažu Strelac i Škorpija

Voda + Vatra = Para

 Škorpija i Strelac mogu biti veliki prijatelji: jer se njihove vladajuće planete slažu. Ovo je takođe sjajna ljubavna kombinacija, i u početku treba imati puno optimizma i vere u uspeh veze. Oboje imate pozitivan pogled na život i želelju da postignete mnogo.

 Strelac je ponekad drzak, i u početku će Škorpija biti malo oprezna zbog toga.Sa druge strane, Strelac će morati da bude svestan da je ponekad preterano ozbiljan i kut,ova osobina nije strašna, jer Strelac ima i pažljiviju stranu, bez obzira kako izgleda spolja.

 Loša strana je da vaša veza može biti preterano eksplozivna.

 Dobro je da Strelac može da shvati  da Vagina raspoloženja leže na jajima i nauči kad treba da je ostavi na miru. Ako naučite da se opustite malo i idete zajedno u provod, naći ćete da ćete uživati u svetlijoj i optimističnijoj stranu života.

 Strelci vole putovanja i istraživanja oni mogu otvoriti oči Vagama i dati im ukus slobode i raznovrsnosti koji su tako važni za njih.

 Pošto Strelac voli da je u akciji, vaš seksualni život može biti uzbudljiv, ali to može biti jednostrano dok Vaga ne postanete poverljivija i otvorenija sa njim Kada Vaga izađe iza zida rezerve, Strelacu će postati zaista neodoljiva.

Strelci rođeni između 2. decembra i 11. decembra će se osećati veoma povezano sa Vagama: Mars je planetarni vladar za oboje, i daje vrlo blisku fizičku vezu.