Strelac i Ribe slaganje

Strelac i Ribe slaganje-Kako se slažu Strelac i Ribe

 Vatra + Voda = Para

 I Strelac i Ribe kao vladajuću planetu imaju Jupiter.To znači da imate neko međusobno razumevanje, kao i slične načine razmišljanja.

 Ali Ribe su  takođe pod snažnim uticajem Neptuna, što ih čini sanjarima, osetljivima, pa čak i mističnim. Ovo se poklapa sa Strelčevim idealizmom: oboje osećate da postoji dublji smisao u životu. Možete da potrošite mnogo vremena u razgovorima u ovim zajedničkim interesima i gradite svoju vezu na njima.
 Takođe, Ribama treba vremena da odluče ili urade nešto jer vole da sanjaju svoje snove svojim tempom. Ovo je suprotno od Strelčevog pristupa koji uvek nastoji da se stvari uradi sada i odmah.Strelac radije ostvaruje snove nego što ih sanja.Ova razlika bi mogla biti kamen spoticanja u vašoj vezi.

Što se seksualnog i emocionalnog tiče Strelac i Ribe imaju mnogo toga zajedničkog, tako da može biti nekih uzbudljivih trenutaka za vas dvoje, kako unutar tako i izvan spavaće sobe.

 Strelac može imati vrlo slične interese sa Ribama rođenim između 19. februara i 28/29 februara.Ove Ribe su aktivnije i odlučnije.Ovo može pomoći razvoj vaše veze.