Vaga i Škorpija slaganje

Vaga i Škorpija slaganje-Kako se slažu Vaga i Škorpija

Vazduh + Voda = Kiša

 Ovo je prilično dinamično partnerstvo,  Venera, Mars i Pluton kombinuju da stvore jednu od strasnijih ljubavnih kombinacija  u zodijaku.Ovo su vladajuće planete za oba vaša  znaka, i one su muško-ženske planete koje karakterišu ljubav tokom vremena.

 Škorpija će biti izuzetno privlačna Vaginoj čulnoj i osećajnoj strani, i ona će prepoznati dublji  i vreliji aspekt Škorpijinog  temperamenta. Ipak, imaćete nekoliko velikih razlika koje ćete morati  prevazići u ovom partnerstvu.Pošto Vage vole društvo i izlaske, imaćete nevolje  zbog Škorpijine ljubomore i posesivnosti.Ljubomora može biti veliki problem u ovoj vezi i Škorpije će morati  da kopaju duboko po svom arsenalu diplomatskih naoružanja da bi izabrale nešto što će prilikom ljubomornih scena manje povrediti Vagu.

 Vagin elemenat vazduha znači da će ona biti fascinirana više refleksnim Škorpijama.Tu će biti velika veza u smislu komunikacije i intelektualnog razumevanja.

 Škorpija ima duboko shvatanje života i zaintrigirana je  misterijom ljudske prirode i života uopšte.Ovo Vage takođe fascinira i privlači na način koji drugi znaci ne mogu postići.

 Sa stanovišta Škorpijinog gledišta,Vagai će ih stimulisati da probiju svoju čvrstu, ledenu spoljašnjost, što ne može svako da uradi. Ovo je poseban plus za kompatibilnost u celini.

Za spoj sa Vagom najpogodniji su Škorpioni rođeni između 24. oktobra i 2. novembra.Ovi Škorpioni su rođena na vrhuncu, pa oni imaju tendenciju da ispoljavaju nekoliko Vaginih osobina. Ovo je takođe dobra seksualna kombinacija.

 Škorpija i Vaga slaganje-kako se slažu Škorpija i Vaga