Vaga i Vodolija slaganje

Vaga i Vodolija slaganje  -Kako se slažu Vaga i Vodolija

Vazduh + Vazduh = Vetar

 Postoji prirodna i romantična veza između ova dva znaka, a Vodolija ima dar od zvezda koji Vage stvarno pali.Ako je došlo do hemije već prilikom prvog susreta znajte da postoji nešto veoma posebno  između vas.

 I Vaga i Vodolija su vazdušni znaci i prirodno gravitiraju prema ljudima, bilo u malim grupama ili u većim krugovima i zajednici.Vodolijin temperament ima širok društveni pogled - on ​​obuhvata globalne humanitarne brige.Vaga i Vodolija mogu biti savršen savez komunikacije i društvene savesti.Vaga je diplomata, a Vodolija je revolucionarna, i oboje su spremni da razvijaju svoje intelektualne sposobnosti.To znači da može doći do neke prilično neobične političke ili društvene ideologije!   aktuelnosti će biti vruća tema - ali čak i ostavljajući po strani ova pitanja, u svakom vašem razgovoru će biti dosta magičnih trenutaka.

 Oboje imate nekonvencionalne poglede na ljubav i brak, ali Vaga je samo malo uzdržana oko braka,dok se ozbiljno zalaže za posvećenost.Medjutim neke Vodolije vole hipi koncept slobodne ljubavi i ne vole bračne obaveze. Možda vas dvoje, da bi veza opstala na dugo vreme treba da produbite odnose dalje, ali da oboje budete više  nezavisni i slobodni?

 Najbolja karmička kombinacija za Vage bi bila uz Vodolije rođene između 31. januara i 8. februara. Imate veliku psihološku vezu sa njima i vaša romansa će se razviti sasvim prirodno.

 Velika romansa može da  se prognozira za vage i Vodolije rođene između 9. februara i 18. februara. Slaganje na svim nivoima - emotivno, mentalno i fizički.