Vodolija i Ribe slaganje

Vodolija i Ribe slaganje-Kako se slažu Vodolija i Ribe

 Vazduha + Voda = Kiša

Ova kombinacija može da učini da se Ribe osećaju slabo ako Vodolija nije spremna da se prilagodi njihovoj jedinstvenoj vrsti idealizma.Vodolije imaju posla sa stranom dušom kada su uz Ribe i treba da budu spremne za neobičnu vezu.

 Vodolija može biti jedan od znakova koji može da nauči Ribe najvećim lekcijama na putu uspeha.Sa Vodolijama, oni će morati da idu do maksimuma u zadovoljavanju svojih potreba, i oni će morati da se promene u mnogim stvarima ako žele da drže korak i sačuvaju vezu.

 Ova kombinacija takođe nagoveštava mnoge skrivene tajne koje će eventualno biti podeljene između vas. Vi ćete oboje osećati kao da morate da otkrivate aspekte svoje prošlosti kako bi pomogli partneru da raste. Obično je teško da delite ove stvari, ali sa Ribama, ovo će teći veoma lako.

 Ne možete da verujete jedni drugima u početku ali to će se vremenom prevazići.

Ribe rođene između 1. marta i 10. marta će doneti toliko potrebnu emotivnu osetljivost ovog odnosa. Oni mogu da otvore svoje srce i znatno ublaže svoju prirodu tako da su za Vodoliju najkompatibilniji partner od svih Riba.