Vodolija i Vodolija slaganje

 Vodolija i Vodolija slaganje-Kako se slažu dve Vodolije

Vazduh + Vazduh = Vetar

 Vodolija je znak Novog Doba.Sva moderna i zainteresovana za sve što je novo.Vi sami možete biti ponosni na činjenicu da ste uvek u kontaktu sa svim što je moderno.
Dve Vodolije daju dvostruki vazdušni element, što znači mnogo turbulencija i vetrova! Kada   ste zajedno možete biti sigurni da će vaše energije stvarati nešto jedinstveno, a kada dodjete u neko društvo, ljudi će osetiti tu energiju i osetiti vašu različitost.Vi ćete odudarati u svakom društvu.

 Žudećete za uzbuđenjima, promenama, neobičnim, čak i bizarnim stvarima.U ekstremnim slučajevima vaša veza će proizvesti luckasto ponašanje
 To može biti zabavno, ali ćete morati da se skrasite i razmislite o tome šta vas motiviše da živite kao par.

 Pokušajte da ne dozvolite da vaš odnos postaane suviše egocentričan, posle svega, oboje imate saosećajnu stranu. Morate da shvatite da zadovoljavanje sopstvenih individualnih želja nemože da bude vaša glavna preokupacija i proverite da li odvajate dovoljno vremena za ispunjavanje partnerovih potreba.Ovo je jako bitno ako želite ozbiljnu vezu.

 Kada rešite ovo pitanje možete krenuti napred kao par. Dobićete mnogo ljubavi i podrške jedni od drugih. Spavaća soba je odlično mesto za vaše ludorije, uzbudjenja, jedinstvene ideje i emotivne boje. Ova kombinacija će vam ponuditi mnoga izuzetna iskustva.Očekujte gomilu zabave i puno raznovrsnih aktivnosti.

 Ako tražite ravnotežu i trajnost, pokušajte da se udružite sa Vodolijama rođenim između 21. januara i 30. januara. Ovo je vaš najbolji spoj: Ovo su najjače Vodolije.