NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DEVICA

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DEVICA od 1.9.2014. do 7.9.2014.

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje imaćete nove uvide u vrline vašeg partnera. Nalazićete nove vrednosti u vašem emotivnom odnosu, što će vas činiti ispunjenim srećom i zadovoljstvom. U drugoj polovini nedelje mogući su konflikti sa partnerom koji će dolaziti iznenada i neočekivano. Obična sitnica može biti povod za svađu. Uzrok leži mnogo dublje ispod površine i tiče se nagomilanih i neraščišćenih teškoća koje prete da opasno ugroze opstanak vaše veze.

POSAO: Ovo za vas pogodan period za ostvarivanje finansijskog napretka. Pružaće vam se idealni uslovi, a pratiće vas i srećne okolnosti u ostvarivanju važnih finansijskih planova. Koristi možete imati i od investiranja u nekretnine.

ZDRAVLJE: Više pažnje nego inače poklanjaćete svom zdravlju.

 Muškarac Devica

Muškarac Devica, kao ljubavnik je veoma osetljiv, prijemčiv i oprezan u isto vreme.Muškarac rodjen u ovom znaku kad je zaljubljen će poštovati njegovu ljubavnicu i nikada je neće naterati da uradi nešto protiv njene volje.Ovi muškarci često odaju utisak da kontrolišu svoje emocije, ali to je samo maska,takodje njima je teško da izraze svoja osećanja kada su zaljubljeni.

Muškarac Devica u ljubavi je jednostavan, direktan i realan.Nekim ženama može izgledati da mu nedostaje romantika al treba imati u vidu i da su oni lojalni i verni partneri.
 Kada je reč o seksualnim odnosima,  Devica  voli spontanost u krevetu. Seks je više od igre za njega. Zapišite tri divlje scene seksa i stavite ih u činiju. Neka vaš ljubavnik Devica odabre jednu nasumce i uradite ono što piše! Vaš muškarac Devica će uživati u ovoj seks igri sigurno.On je stvorenje navike pa sa njim može biti prilično dosadno s vremena na vreme ali ipak on je sjajan momak koji prihvata konstruktivne predloge i ideje.
 Ako vas privlači muškarac Devica , trebalo bi da obratite pažnju na detalje: pogledajtese  pažljivo u ogledalo pre izlaska sa njim. Inače on može da komentariše i dva kilograma koje ste stekli i nikad ne kasnite na sastanak s njim! On to strašno mrzi jer njegov život je veoma organizovan.

Analizirajući profil muškarca rodjenog u znaku  Devica možemo zaključiti da je senzualna osoba. To je vrsta senzualnosti koja se poboljšava sa vremenom. Ako imate strpljenja da otkrije sve njegove kvalitete,moći ćete da kažete da ste u ljubavi sa veoma interesantnim čovekom. Ljudi mogu reći da je tvrdoglav, jer kada on kaže "Ne", onda to stvarno znači "Ne". Ako želite da se promeni, pokušajte da mu kažete blago, inače bi mogao da ovakav zahtev shvati kao uvredu.

Žena Devica

Devica je znak Zemlje, i kao i svi  zemljani znaci (Bik, Jarac) ona je  zagonetan spoj senzualnosti i konzervatizma.Kada se žena Devica zaljubljuje, njeno telo može reći "da", ali njene emocije stavljaju štit. Isprva, ona je veoma pažljiva pri započinjanju ljubavne veze, tako da njeno osvajanje može da potraje dugo vremena. Device se lagano pomeraju napred, korak po korak, otkrivajući njihove duboke slojeve osetljivosti kako stiču sve veće poverenje u muškarca.Žene rođene u ovom zodijačkom znaku se često karakterišu kao stidljive i rezervisane. Istina, Devica ima pribranost,a osećaj strasti joj je pod kontrolom.

Umesto da ide na sastanak sa za nju neinteresantnim čovekom, ona radije ostaje kući i čita neku dobru knjigu.To ne znači da ona misli da je vodjenje ljubavi slaba zamena za dobru knjigu.To samo znači da Devici  ne smeta da čeka da se pravi čovek pojavi u njenom životu.Device veruju u pravu ljubav. Stoga, kada su zaista zaljubljene u nekoga, njihove inhibicije prestaju biti pod kontrolom pa se otvara mesto za prave strasti,a  Devica  kao ljubavnica obožava da zadovolji svog partnera. Ona može biti veoma senzualna i beskrajno spremna da eksperimentišete sa tehnikama koje povećavaju maštu svakog čoveka.

 Kada je zaljubljena  ona će pokušati da izgleda i ponaša se savršeno, iako ne postoji takvo savršenstvo. Devica će biti veoma selektivna i uredna, kada je u pitanju odeća. Ona je veoma delikatna u održavanju svoje lepote, tako da ne treba davati komentare u vezi sa njenim navikama.Žena Devica želi da se oseća zaštićeno. Ona ne može da podnese uvredljive reči,međutim, ako je povrediš, izvini joj se i donesi joj cveće, ona uvek može oprostiti.